Partner Details

Middlesex University

London, Great Britain


Este o onoare să avem alături de noi deja de câțiva ani pe una dintre cele mai internaționale universități din Marea Britanie - Middlesex University.

Middlesex este o universitate al cărei scop este să îndeplinească aspirațiile și ambițiile ale celor peste 40.000 studenți din întreaga lume.

Campusurile internaționale din Dubai și Insulele Mauritius au deschis calea aspirațiilor sale internaționale, îmbinând studiul cu experiența vieții și muncii în străinătate.

Universitatea Middlesex oferă o gamă de cursuri menite să vă potențeze talentul și să vă descătușeze potențialul. Ca student al acestei universități, vă veți convinge, dvs. înșivă, trăind experiența unei vieți studențești de înaltă calitate, de cât de angajați suntem pentru a oferi predare și cercetare la cele mai înalte standarde.

Veți putea aborda conferențiari şi profesori experți, având ocazia să valorificați munca lor de cercetare, experiența profesională şi expertiza în domeniile respective. Veţi beneficia, de asemenea, de participarea la munca de cercetare activă şi veţi avea contact cu proiecte în desfăşurare din domeniul industriei.

Universitate aflată în topul primelor 10 din Marea Britanie în ceea ce privește salariile obținute de absolvenți.

Vă vom ajuta să vă dezvoltați abilitățile şi să vă extindeți experiența, astfel încât, când absolviți, să fiţi gata să vă preluaţi cariera aleasă. Venim în sprijinul a sute de studenţi pentru a-şi găsi locuri de muncă relevante încă din anii universităţii şi oferim un serviciu de suport dedicat pentru pregătirea carierei. Echipele noastre dedicate vă pot ajuta:

- să obţineţi experienţă în muncă încă din timpul facultăţii;

- să petreceţi un an în străinătate, ca parte a studiului;

- să vă pregătiţi pentru o carieră după facultate;

- să găsiţi un proiect de voluntariat în care să vă implicaţi.

Middlesex, alături de Oxford şi Cambridge, se află în topul universităţilor în ceea ce priveşte salariile pe care le obţin absolvenţii, ceea ce demonstrează modul în care angajatorii recunosc valoarea acestora.

Raportul de cercetare efectuat de Parthenon Group arată că Middlesex este mai bună decât majoritatea universităţilor din UK în ceea ce priveşte angajarea absolvenţilor săi, ceea ce înseamnă că este locul potrivit pentru asigurarea succesului pe o piaţă din ce în ce mai competitivă.

Puteți afla mai mult despre universitate pe pagina www.mdx.ac.uk.

Address:

Hendon campus, The Burroughs, London,
NW4 4BT, UK

Contact:

Phone: +44 (0) 20 8411 5555
Email: Use the contact form to ask questions.

Students Say