Sponsor Details

IBS International Business School

Budapest, Hungary


Suntem mândri de parteneriatul concursului cu una dintre cele mai prestigioase școli de business din Europa Centrală.

Fondată în 1991, prin inaugurarea unui campus universitar al Oxford Brookes University (UK) în Budapesta, International Business School (IBS) s-a impus ca una dintre cele mai bune școli de management și economie în Europa centrală. Asigurând un nivel similar de instruire (ca formă și conținut) cu cele mai bune universități britanice, IBS oferă studii de licență și master de cea mai înaltă calitate cu taxe substanțial reduse (atât pentru studii, cât și pentru întreținere) în imediată apropiere cu majoritatea capitalelor europene.

Popularitatea universității poate fi descrisă cel mai simplu în cifre: în ultimii zece ani peste 350 de studenți basarabeni au absolvit studiile de licența sau master la IBS, fiind în prezent angajați în toate colțurile lumii.

Din 2012, IBS a stabilit un parteneriat academic cu The University of Buckingham, UK, astfel diplomele de studii universitare și post-universitare fiind emise de Universitatea Buckingham și acreditate de Ministerul Educației al Marii Britanii. Acest fapt a marcat o nouă etapă a dezvoltării IBS. Iar începând cu toamna lui 2016, studenții din toata lumea vor putea aplica și pentru câteva programe de studii la distanță - Distance Learning - concepute în colaborare cu noul partener - University of The West of Scotland, UK.

La moment, universitatea are mai bine de 65 de parteneri academici în 18 țări europene, toți fiind instituții de învățământ superior excelente care oferă studenților o experiență extraordinară de studii peste hotare pornind din Spania și până în Turcia, cuprinzând concomitent și zonele polare din Finlanda.

În prezent, IBS este considerată una dintre cele mai prestigioase universități din Europa de Est care oferă programe de studiu în domeniul afacerilor (cu predare în limba engleză) și care oferă diplomă dublă (britanică și ungară) absolvenților.

Mai mult despre universitatea și programele oferite puteți afla pe www.ibs-b.hu.

Address:

H-1031 Budapest, Zahony utca 7.,
Hungary

Contact:

Phone: +36 1 588 8600
Email: info@ibs-b.hu

Students Say