School DetailsLiceul Teoretic "Orizont"

Chișinău, Moldova


"Avem deosebita plăcere de a activa în Republica Moldova în cadrul Instituţiilor Private de Învăţămînt "ORIZONT" deja de 22 de ani. Aici, unde depunem tot efortul pentru creşterea și educarea unei generaţii de succes.

Pe parcursul acestor ani de activitate, liceele noastre au atins apogeul în dezvoltarea învăţămîntului primar, gimnazial şi liceal. Medaliile obţinute la olimpiadele, concursurilor naţionale şi internaţionale, reprezintă pentru noi, remunerarea pentru munca depusă de zi cu zi, în scopul unei educaţii sistematice şi eficace.

Obiectivul de bază al Instituţiilor de Învăţămînt ORIZONT este de a garanta o disciplină corespunzătoare şi un nivel înalt de instruire. Elevii noştri constituie tot cei mai valoros pentru noi, și cea mai valoroasă investiţie în viitorul Republicii Moldova.

Liceul Teoretic "ORIZONT" filiala Bălţi, și-a început activitatea la 1 septembrie 2014, cu ciclul primar.

Liceul Teoretic "ORIZONT" (anterior Liceul Moldo-Turc) filiala Ceadâr-Lunga la care își fac studiile 177 de elevi, a fost înființat cu scopul de a consolida prietenia dintre Republica Moldova şi Republica Turcia. Precum şi de a oferi posibilitatea copiilor noştri de a primi o educaţie calitativă.

La liceul Teoretic "ORIZONT" filiala Ciocana la care studiază 808 elevi, a fost înfiinţat în anul 1999 la invitaţia Ministerelor Educaţiei al Republicii Moldova şi Republica Turcia.

Liceul Teoretic "ORIZONT" din or. Durleşti a fost înfiinţat în anul 2010 din iniţiativa concernului bussinesmanilor din Turcia, cu nobila intenţie de a facilita studiul în limba engleză de către elevii Moldovei şi de a trasa un pod al prieteniei şi colaborării între cele două state. Aici își fac studiile cu succes 220 de elevi.

Instituţia Privată de Învăţămînt Liceul Teoretic "Orizont", filiala Buiucani, a fost fondată în anul 2010. Elevii, transferaţi de la Liceul Teoretic ,,Orizont”, filiala Ciocana şi cei înmatriculaţi de la instituţiile de învăţământ din republic, cu clase mixte."


Elevii de la L.T. "Orizont" care au reușit să exceleze în cadrul Concursului Național Școlar în edițiile anterioare sunt:

2010

Daniel Platon, Categoria Science Senior

Vlad Țap, Categoria Science Senior

2012

Constanța Roșca, Categoria English, locul II

2013

Gabriela Grecu, Categoria English, locul III

2014

Gleb Vizitiv, Categoria Science Junior, locul I

2016

Otilia Don, Categoria Science Junior, locul I

Sabina Tontici, Categoria Science Junior, locul II

Laurențiu Calancea, Categoria Science Senior, locul I

Marcel Bezdrighin, Categoria Science Senior, locul III


Address:

str.Dimo 22/1,
mun. Chișinău, Moldova

Contact:

Phone: +373(22) 71-69-44
Email: orizont@orizont.org

Site: www.orizont.org