Sponsor Details

EU Business School

international university


EU Business School este unul din sponsorii și partenerii fideli ai concursului. Și în acest an universitatea oferă un premiu pe măsură: un curs de Business în limba engleză, cu desfășurare pe parcursul a 3 săptămâni de vară în campusul său din Barcelona, Spania.

EU Business School este o instituție privată, cu specializare în business, care a adaptat cele mai bune tradiții ale sistemului american de învățământ în domeniul afacerilor la sistemul universitar tradițional european. Universitatea dispune de o rețea largă de campusuri, cele de bază aflându-se în Germania (Munich), Spania (Barcelona) și Elveția (Montreux și Geneva).

Universitatea oferă o gamă largă de programe de licență, master și doctorat (BBA, MBA and DBA) în Business Administration, dar și programe de pregătire pre-universitară, precum English Foundation program și Business Bridging Program, iar datorită curriculumului standardizat pentru toate campusurile, studenții pot opta pentru mobilitate academică pe durata procesului de studii.

Începând cu 2014, EU Business School organizează anual (în luna iulie) Școala Internațională de vară (ISS), care a reușit în câțiva ani să-și tripleze numărul de participanți. Programul se defășoară, de regulă, în campusul universității din Barcelona și este conceput pentru liceenii și studenții care doresc să-și extindă orizonturile și să pună temelia unei cariere în domeniul afacerilor.


Mai multe despre EU Business School și programele de studiu pe care le oferă, puteți afla pe www.euruni.edu.

Address:

Ganduxer 70,
08021 Barcelona, Spain

Contact:

Phone: +34 93 201 81 71 (Spain)
Site: www.euruni.edu