Partner Details

European University of Lefke

North Cyprus


Universitatea Europeană din LEFKE (EUL) este o universitate non-profit înființată în 1990 de către Science Foundation Cipru. "Filosofia" universității este "știința și educația sunt universale în epoca noastră", astfel că Lefke vine cu o gamă largă de programe academice contemporane și se angajează să mențină standardele internaționale de excelență cu toate programele de studii acreditate și recunoscute de către autoritățile de învățământ superior în întreaga lume.

EUL este o universitate internațională cu o populație multiculturală de studenți din 49 de țări diferite și are personal academic distins și cu experiență remarcabilă în domeniul lor.

Misiunea principală a EUL este de a instrui o generație de tineri care să devină persoane independente, competente în ceea ce fac, capabile să facă față tuturor provocărilor lumii puternic globalizate, să gândească critic și creativ, contribuind astfel la dezvoltarea regiunii și comunității internaționale.

Universitatea oferă o gamă largă de programe cu predare în limbile turcă și engleză la nivel profesional, universitar și post-universitar.


Mai mult despre universitatea Lefke și programele oferite puteți afla pe www.eul.edu.tr.

Address:

The International Office EUL,
Gemikonagi – Lefke, North Cyprus

Contact:

Phone: +90 392 660 2000
Email: info@eul.edu.tr