Sponsor Details

CATS Colleges

Great Britain and USA


Ne bucurăm că deja de câteva ediții avem sprijinul grupului de instituții educaționale Cambridge Education Group (CEG). Premiile pentru participanții concursului sunt oferite de către membrii acestui grup - CATS Colleges.

Din 1952, Cambridge Education Group oferă programe de cea mai înaltă calitate: academice, creative și de limba engleză, este o pregătirea perfectă pentru mii de studenți pentru admitere la universități de top din întreaga lume.

CATS Colleges sunt școli internaționale de tip pansion, situate în orașele Cambridge, Londra și Canterbury (Marea Britanie) și Boston (SUA).

Filosofia educației la aceste colegii este bazată pe pregătirea liderilor internaționali. Anume această viziune oferă studenților un avantaj de competitivitate pentru aplicare la universitățile de top și pentru o carieră de succes în lumea puternic globalizată.

La colegiile CATS se practică metode inovative de predare, care contribuie la formularea corectă a scopurilor individuale fiecărui student, la descoperirea potențialului și atingerea obiectivele acestuia. Profesorii și personalul oferă elevilor ajutor multilateral în dezvoltarea lor personală și profesională.

În colegii studiază elevii cu vârsta de 14+ ani, făcând studii medii și pregătindu-se de admitere la universitate. Programele oferite: GCSE, Pre-Programme, A-Level (inclusiv la specialitățile de medicină și economie), International Baccalaureate și University Foundation.

Mai mult despre colegiile CATS puteți afla pe www.catseducation.com.

Address:

Kett House, Station Road, CB1 2JH,
Cambridge, UK

Contact:

Phone: +44 1223 345698
Email: admissions@ceg-uk.com