Sponsor Details

American Hotel Academy

Brasov, Romania


American Hotel Academy (AHA), prima instituție internațională din România, specializată în management hotelier, va oferi drept premiu în ediția SKOLAR 2017 o bursă completă de studiu pentru primul an de licență.

În parteneriat cu Manchester Metropolitan University (UK), AHA oferă programe de studiu (Licență și Master) în domeniul Hospitality Management. Acestea sunt o combinație destul de reușită a curriculei, standardelor educaționale și certificărilor de la instituții de profil și universități din SUA, UK și Elveția – țări cu tradiție și experiență îndelungată în pregătirea profesioniștilor în domeniu.

Studenții AHA se bucură de tot ce poate oferi mai bun un mediu academic inovator, bazat pe o metodologie de predare practic-orientată, pe atenție individualizată și focusată puternic pe dezvoltarea abilităților fiecărui student, pe o internaționalizare inerentă și atât de necesară pentru o instituție academică din domeniul ospitalității.

Campusul principal al AHA se află în Brașov – parte componentă a regiunii transilvănene a României. Înconjurat de Carpații de Sud, orașul se bucură de o locație nemaipomenită. Este al șaptelea cel mai populat oraș al României și unul dintre cele mai apreciate de turiști și, desigur, de către studenți (atât locali, cât și străini) pentru arhitectura deosebită și peisajul montan pitoresc.


Mai multe despre AHA și programele de studiu pe care le oferă, puteți afla pe www.aharomania.ro.

Address:

Strada Vlad Tepes nr.16,
Brasov 500092, Romania

Contact:

Phone: +40 268 455 401
Site: www.aharomania.ro